Tuinontwerp

Wilt u een tuin laten ontwerpen die volledig aansluit bij uw smaak en welke uniek is in uitvoering? Verdiflora ontwerpt tuinen in alle stijlen en maten. Van stadstuin tot kantoortuin, van dakterras tot landschapstuin en van landelijk tot modern; wij zorgen voor een verrassend ontwerp die helemaal bij u past. Wanneer wij voor u aan de slag gaan, bespreken we dan ook eerst uitgebreid uw wensen en eisen. Zo ontstaat een ontwerp waar u volledig achterstaat, en wij ook.

Vier stappen
De ontwerpfase is essentieel voor het creëren van een unieke en persoonlijke tuin. Deze fase bestaat uit vier stappen.

1. Oriëntatiegesprek
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek brengt Peter uw eisen en wensen in kaart. Ook inventariseert hij uw tuin en meet hij deze in, zodat hij een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Op basis van deze informatie ontvangt u een prijsindicatie.

2. Eerste schetsen
Peter maakt enkele schetsen om u te laten zien welke sfeer hij met de ontwerpen wil bereiken. Heeft u zelf al ideeën? Breng ze gerust in! Uiteraard is er vervolgens voldoende ruimte om hierop te reageren.

schets

3. Vervolgschetsen
Op basis van uw reactie op de eerste schetsen werkt Peter een voorstel uit. Hij presenteert u vervolgens twee vervolgschetsen. Hieruit kunt u het ontwerp kiezen dat u het meest aanspreekt.

4. Definitief plan
Uiteindelijk presenteert Peter u een totaalplan dat tot in detail is uitgewerkt. In dit plan vindt u onder meer een 2D-ontwerp, een materialen- en verlichtingsplan, een beplantingsplan en gedetailleerde tekeningen van het definitieve tuinontwerp. Bovendien ontvangt u de offerte voor de uitvoer van het ontwerp.

Kosten
Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek ontvangt u een prijsindicatie. Wanneer het definitieve plan is uitgewerkt, krijgt u een offerte voor de uitvoer van het tuinontwerp. Wij werken met een volledige garantie op een goed resultaat. Er worden dan ook pas kosten in rekening gebracht wanneer u volledig tevreden bent met ons ontwerp.

Samenwerking met tuinontwerpers en tuinarchitecten
Heeft u een tuinontwerp laten maken door een externe tuinontwerper of -architect? U kunt Verdiflora inschakelen om dit ontwerp uit te voeren. We hebben veel ervaring met het vertalen van ontwerpen naar persoonlijke tuinen, waarbij we uiteraard rekening houden met zowel uw ideeën als die van de tuinontwerper.