Tuinonderhoud

Uw zorgvuldig ontworpen en aangelegde tuin blijft alleen mooi met gedegen tuinonderhoud. Ondanks dat onze tuinen over het algemeen onderhoudsvriendelijk zijn, moeten ook deze tuinen regelmatig onderhouden worden. Met name het eerste jaar heeft de tuin extra aandacht nodig, zodat de beplanting goed aanslaat en voorkomen wordt dat onkruid een kans krijgt.

Onderhoud door Verdiflora
Bij iedere tuin die wij aanleggen, doen we een voorstel voor het onderhoud. Op deze manier zorgen we ervoor dat we onderhoud aanbieden dat past bij uw tuin én uw wensen.

  • Eenmalig/incidenteel onderhoud
    Wij kunnen eenmalig uw tuinonderhoud verzorgen. Zo kunnen we een grote onderhoudsbeurt uitvoeren of uw tuin bijhouden als u er zelf even geen tijd voor heeft, bijvoorbeeld tijdens een vakantie.
  • Twee of drie keer per jaar groot onderhoud
    U kunt er ook voor kiezen om het onderhoud van uw tuin enkele malen per jaar aan onze hoveniers uit te besteden. bijvoorbeeld in het voorjaar, de zomer en het najaar. Wij kunnen bijvoorbeeld uw bomen en planten snoeien en uw hagen knippen.
  • Jaarrond onderhoud
    Wij kunnen ook het volledige onderhoud van uw tuin voor onze rekening nemen. Onze hoveniers komen dan bij u langs wanneer dat nodig is.

Is uw tuin niet door Verdiflora ontworpen, maar wilt u het onderhoud wel door ons laten uitvoeren? Uiteraard is dat ook mogelijk. Wij maken hier graag een voorstel voor.

Onderhoud zakelijke tuinen
Wij verzorgen ook het tuinonderhoud bij bedrijfsterreinen, kantoren, appartementencomplexen, scholen en instellingen.

DSC00550   DSC00568   DSC00558   verdiflora-peter-verhagen