Tuinadvies

Of het nu gaat om de aanleg, renovatie of onderhoud van een tuin, wij kunnen ons voorstellen dat er een heleboel vragen op u af komen. Vragen over de kosten, vragen over hoe pak ik dit aan en wie moet ik wat laten doen. Besteed ik alles uit of doe ik ook nog iets zelf?

Wij helpen u graag vooruit. Wij kunnen u bij al dit soort vragen een passend antwoord geven. U kunt mailen of telefonisch uw vragen stellen, uiteraard kunnen we bij moeilijke vraagstukken een persoonlijke afspraak maken.

Direct een vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Projectbegeleiding
    Verdiflora staat voor kwaliteit. Wij bieden u daarom naast het tuinontwerp ook de mogelijkheid tot projectbegeleiding. De basis voor een mooie tuin begint immers bij goed advies.Bij grote tuinprojecten heeft men meestal te maken met veel verschillende uitvoerende bedrijven zoals grondwerkers, stratenmakers, hoveniers en leveranciers van verschillende accessoires in uw tuin. Wij kunnen u hierin adviseren en bieden u de volledige vakgerichte begeleiding die voorafgaat aan de realisatie van uw complete tuin. Het ontwerp wat wij samen met u als klant hebben opgesteld wordt dan opgedeeld in diverse specialisaties. Dit houdt in dat wij naast advies over het snoeien van een boom of de verzorging van een plant u ook informeren over bijvoorbeeld de bestrating die het beste aansluit aan uw wensen en een eventuele installatie van tuinverlichting en/of een professioneel sproeisysteem. Om dit te kunnen realiseren werken wij samen met een aantal vaste partnerbedrijven. Deze samenwerking maakt het mogelijk het tuinontwerp in z’n totaliteit te realiseren geheel naar uw wens met een continue zelfde topkwaliteit.Beplantingsplan-tuinadvies
  • Second opinion
    Ons adviseurschap kan zich ook richten op groenprojecten die al de verkeerde kant op dreigen te gaan. U huurt ons op uurbasis of tegen een vaste prijs in. Vervolgens treden wij op als procesbewaker en controleur, zonder dat de uitvoerende partij, het hoveniersbedrijf, dit als storend zal ervaren. Onze rol bevindt zich nadrukkelijk op de achtergrond. De adviesrol richt zich voornamelijk op het bewaken van de kwaliteit, de planning, en de uitvoering volgens tekening en offerte. Geheel conform uw wensen.
  • Garantie
    Beplanting is een levende materie; mocht er onverhoopt toch een plant niet goed aanslaan, of zelfs dood gaan, dan vervangen we de door ons geleverde planten zonder probleem binnen een groeiseizoen. Ook alle andere door ons uitgevoerde werkzaamheden garanderen we.