Doe-het-zelf Tuin

doe-het-zelf-tuinGaat u liever zelf aan de slag onder professionele begeleiding van Verdiflora en Peter Verhagen? Dat kan!

Bij de “Doe-het-zelf tuin” is het dan ook de bedoeling dat u zelf het (meeste) werk verricht. U kunt hierdoor aanzienlijk op de kosten besparen. Verdiflora verzorgd vooraf een tuinontwerp met eventueel een beplantingsplan. Daarnaast adviseren we u over de aanleg en het onderhoud.

Een van de moeilijkste onderdelen is de beplanting. Wij kunnen voor u alle planten en gewenste materialen aanleveren zodat u zich bezig kunt houden met het tot uitvoer brengen van uw droomtuin. U bent dan verzekerd van kwalitatief goede planten en materialen. Wilt u iets meer hulp? Laat Verdiflora uw planten uitzetten, hierbij leveren wij de planten en zetten deze op de juiste afstand op de juiste plek in de tuin. Zodra wij weg zijn kunt u in alle rust de planten inplanten. Het enige wat dan nog rest is water geven en genieten van uw droomtuin. Verdiflora is een éénmanszaak waarbij u dus altijd te maken hebt met Peter Verhagen die het project samen met u volgt en begeleidt van A tot Z.

Wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.